Thursday, January 21, 2010

Tin Collection

Ni sebahagian dari koleksi tin2 kosong...hihihi....ader yang tak display sebab tak cukup tempat dah penuh sampai ker bumbung ku letak.....:) kita tengok2 yang ni dulu yer...kalau ader yang berkenan di mata leh calling2.... :)








Antara hasil folk art ku dan sudah semesti nyer ayam menjadi kesukaan ku....ada lagi projek lukisan ayam yang masih dalam proses....nak menyiapkan dulu watering can cousin ku itu......pas tu sambung folk art...tempat telur la...nanti kalau dah siap leh la tayang kat sini.....
Nak order folk art?...hmmmm kan ku fikirkan dulu....tangan cuma dua...nanti lambat siap.... camner?....hihihiihih


No comments: