Thursday, February 11, 2010

Wrought Iron ~ Cinderella Chariot

Salam....N3 kali ni ialah berkenaan barang yang ku order tapi yang best nyer main order tapi tak tengok dulu barang nyer.......ini semua gara2 hasutan sepupuku - lynn cottage (ku tahu selera dia....selalu nyer memang kelas).......hihihihi.....bila dah sampai betul2 surpriseeeeeeee...wallah....cantik dimata ku la.....kelu lidah.....nak panggil aper yer.....hmmm ku panggil " CINDERELLA CHARIOT "

Belum sempat ku make-up kan sebab baru jer sampai ke rumah ku.....idea lom datang lagi ni..........ehem ehem...layan dulu lah yer....cuci2 mata kata orang...

......pada sesiapa yang berminat leh order.... cash or installment - RM1250 tidak termasuk kos penghantaran.

*** For installment, terpulang berapa kali mau bayar but will only deliver upon full settlement.

Tinggi ~ hampir 6 kaki
Lebar ~ hampir 4 kaki
Berat : Sungguh Berat...

No comments: