Wednesday, January 27, 2010

More Item for sale

Cupcakes decor plate - RM27 each













Tuesday, January 26, 2010

Item For Sale

DECORATIVE TRAY - RM17 each

Design 1 - Cupcakes


Design 2 - Fresh Egg


Rooster - RM18





Chicks - RM13




Teddy Bear - RM12


Thursday, January 21, 2010

Tin Collection

Ni sebahagian dari koleksi tin2 kosong...hihihi....ader yang tak display sebab tak cukup tempat dah penuh sampai ker bumbung ku letak.....:) kita tengok2 yang ni dulu yer...kalau ader yang berkenan di mata leh calling2.... :)








Antara hasil folk art ku dan sudah semesti nyer ayam menjadi kesukaan ku....ada lagi projek lukisan ayam yang masih dalam proses....nak menyiapkan dulu watering can cousin ku itu......pas tu sambung folk art...tempat telur la...nanti kalau dah siap leh la tayang kat sini.....
Nak order folk art?...hmmmm kan ku fikirkan dulu....tangan cuma dua...nanti lambat siap.... camner?....hihihiihih


Gateway to TV Room

Here is the gateway to my TV Room.....episode akan datang kita buka pintu plak...ader aper yer?....hhhmmmm :)

Awning tu yang menambat hati ku.......hihihiih sebenarnyer nak tayang awning tu wakakakka...layan jer lah...

Kalau berkenan kat awning tu leh calling2....but not for posting...collect sendiri ok....akak takut patah....nanti patah hati kuuuuuu...

Living Room

Sebenarnyer segan gak nak tempek gambar umah sendiri kat sini but with the encouragement from kengkawan blogger yang lain such as Ayu Cottage, my dear cousin Lynn Cottage and also the rest....ok lah.... :)...wa belasah jer la.....

Ni just part of my living room....2nd living room...hihiih intai skit2 dulu...this view is taken from the dining hall



Decoration @ Dining Hall

Ni...my J&C Meakin England collection yang ku letakkan di ruang makan.......timbul skit selera nak makan...hihihi betul ker? Layan jer la yer.... :)

Tengah nak usha2 yang warna kuning & biru plak.....hmmmmm tapi harga tu yang tak tahan tu....

Pinggan cupscake tu exchange gift ngan Kak Ana (Singapore)...thank you....i likeee...






My Kitchen

Hmmmm.....selalunyer dok intai2 kengkawan nyer blog....baru sekarang ni terbuka hati nak tempek collection sendiri......segan gak..... :)

Here is part of my kitchen yang penuh ngan segala macam khazanah....jemput masuk......