Thursday, February 11, 2010

Wrought Iron ~ Cinderella Chariot

Salam....N3 kali ni ialah berkenaan barang yang ku order tapi yang best nyer main order tapi tak tengok dulu barang nyer.......ini semua gara2 hasutan sepupuku - lynn cottage (ku tahu selera dia....selalu nyer memang kelas).......hihihihi.....bila dah sampai betul2 surpriseeeeeeee...wallah....cantik dimata ku la.....kelu lidah.....nak panggil aper yer.....hmmm ku panggil " CINDERELLA CHARIOT "

Belum sempat ku make-up kan sebab baru jer sampai ke rumah ku.....idea lom datang lagi ni..........ehem ehem...layan dulu lah yer....cuci2 mata kata orang...

......pada sesiapa yang berminat leh order.... cash or installment - RM1250 tidak termasuk kos penghantaran.

*** For installment, terpulang berapa kali mau bayar but will only deliver upon full settlement.

Tinggi ~ hampir 6 kaki
Lebar ~ hampir 4 kaki
Berat : Sungguh Berat...

Tuesday, February 9, 2010

My Topiary Collection


Hmmmm....cam dah lama tak buat N3 kat umah ku ini....sakit gigi ler....busy ler....jalan2 cari pasal ler.....hihihihihi jalan2 cari pasal ni yang paling best.....yang pasti ader barang yang di bawa balik tok penuhkan lagi umah ku ni......nak wat camner yer??? dah suka belasah jer lar.....asalkan hati senang... :)














More Item for sale

Candle Holder - Gazebo ~ RM55

Sale!!! Sale !!!!!

Project gatal tangan...hihihiih..kengkonon nak nampak exclusive ler...it won't be the same as it is hand painted.... :)

Hand painting Grocery Bag - Cupscake design - RM50

ITEM FOR SALE !!!!

Tinware - Blue Teapot Tin - RM10

-